Ben je op zoek naar unieke geschenken voor zakenrelaties? Of ben je op zoek naar nieuwe merchandise om te verkopen? Dan kunnen Cricket aanstekers een goede keuze zijn. Deze aanstekers zijn al heel wat jaren populair en veel mensen gebruiken ze dagelijks tijdens het uitvoeren van activiteiten en het aansteken van sigaretten. Een voorraad Cricket aanstekers bestellen kan daarom een goede keuze zijn. Maar waarom zijn deze aanstekers dan zo populair? En waarom is het een goede oplossing als alternatief van andere aanstekers die je op de markt vindt? Je leest het hieronder. 

Veel gebruiksgemak en meerdere personalisaties mogelijk 

Cricket aanstekers kennen hun populariteit als eerste dankzij het grote gebruiksgemak dat je hiermee krijgt. De aanstekers zijn namelijk in slechts een enkele klik aan te krijgen. Het is daarom ook een aansteker die je voor een groot aantal doeleinden kan gebruiken. Doordat de aanstekers in een groot aantal varianten komen en voorzien kunnen zijn van een speciale bedrukking, kan je deze aansteker ook helemaal eigen maken. Ook voor ondernemers is het daarom de ideale oplossing om als zakelijk geschenk aan te schaffen en uit te delen op evenementen. Het is daarbij tevens een hulpmiddel dat je bij een groot aantal dagelijkse activiteiten in kan zetten. Ook dit heeft de populariteit van de aansteker aanzienlijk omhoog gebracht. 

Meer veiligheid en nooit meer zonder brandstof

De Cricket aanstekers hebben echter nog veel meer voordelen, waardoor de populariteit omhoog is gegaan. Zo zijn de aanstekers niet voorzien van een vuursteen en aanstekervloeistof om de aansteker goed aan te krijgen. Hierdoor is er meer veiligheid geboden tijdens het gebruik. In plaats daarvan is er bij deze aanstekers een elektrische spiraal gemonteerd, welke een vlam produceert als je op de knop drukt. Zolang je de knop niet indrukt, zal er dus ook geen vlam ontstaan. Zelfs niet als er een warmtebron vlakbij is. Een laatste voordeel wat de populariteit ten goede is gekomen, is dat je nooit zonder brandstof komt te zitten. Je hebt hierdoor een aansteker die jarenlang mee kan gaan en daarom dus ook een perfect zakelijk geschenk kan zijn.

Door admin