Koop je kerstpakket online en je vindt het ideale geschenk dit jaar

Alhoewel iedere werkgever zijn of haar personeel met liefde het ideale kerstpakket geeft, veel leidinggevenden hebben deze zoektocht al lang opgegeven. Want hoe vind je een pakket dat iedereen motiveert, dat waardering uitspreekt, dat je werknemers verenigt en dat ook nog eens past in je strakke budget? Een flesje wijn lijkt dan een goed idee, omdat iedereen daar wat mee kan, maar dan ontbreekt originaliteit. Hetzelfde geldt voor een cadeaubon. Schaf dit jaar je kerstpakket aan online. Daar is de keuze groot, zijn de prijzen laag en kies je een origineel en kwalitatief pakket uit dat iedereen motiveert.

Een kerstpakket van het bedrijf

Allereerst is het heel gemakkelijk om online een kerstpakket uit te kiezen dat duidelijk afkomstig is van jullie bedrijf. Dat is belangrijk, want ook al weet iedereen waar het pakket vandaan komt, dat moet ook benadrukt worden. Het bedrijf is een factor die iedereen gemeen heeft en die verbondenheid en saamhorigheid uitstraalt. Door voor een pakket te kiezen in je huiskleur, voelt de ontvanger zich automatisch speciaal. Kies voor een product dat refereert aan wat jullie doen (een wollen muts als jullie isolatiemateriaal produceren, bijvoorbeeld) en je bereikt hetzelfde. Online winkels geven je handige filters om in te stellen, bijvoorbeeld op kleur en product, zodat je alleen de kerstpakketten ziet die voor jou geschikt zijn.

Een thema dat een verhaal vertelt

Verder wil je een kerstpakket vinden dat een boodschap uitdraagt die elke ontvanger begrijpt. Je zoekt dus een gezamenlijke overeenkomst. Als je waardering uit wilt spreken, kies dan een pakket met een thema dat refereert aan een belangrijke prestatie die jullie samen hebben geleverd. Aangezien iedereen daaraan heeft bijgedragen en dat invloed heeft gehad op het succes van het bedrijf, snapt iedereen waar het over gaat. Hebben alle medewerkers een tandje harder geschakeld om van een regionale- naar een landelijke dienstverlening te gaan? Kies dan een kerstpakket met een Hollands thema. Elke ontvanger begrijpt dat, voelt zich trots en ziet dat de extra inspanning ook niet aan jou voorbij is gegaan.

Meer voor minder

Bij een online winkel voor kerstpakketten kun je dus een persoonlijk pakket vinden en een pakket dat waardering uitspreekt. Een derde groot voordeel is dat de prijzen online een stuk lager liggen. Dat is niet omdat de kwaliteit of presentatie minder is, maar omdat online winkels goedkoper zijn om te onderhouden. Je krijgt dus meer pakket voor je geld en deze pakketten zijn ook met zorg en oog voor detail samengesteld. Zelfs met jouw strakke budget is er een indrukwekkend kerstpakket te vinden.

Andere extra opties

Online winkels waarbij je kerstpakketten kopen kan, geven je vaak ook alternatieve opties. Bij een grote bestelling kun je je kerstpakket bijvoorbeeld op maat laten maken en zelf samenstellen. Een andere optie die je krijgt is om een verrassingspakket te kiezen waarvan de inhoud onbekend is, of een puntenkaart zodat je medewerkers zelf iets uit kunnen kiezen. Schaf je kerstpakketten online aan dit jaar en je maakt er een groot succes van.

Bericht auteur: admin