Stedentrip naar Londen

Wat is  er nu mooier dan een Citytrip Londen. Het is een trip welke vele mensen ieder jaar maken. Het is een stad met meer dan acht miljoen inwoners. Het is ook een echte wereldstad. Het is er altijd bruisend en het is de moeite waard om een stedentrip naar Londen te boeken.

Londen is een van de wereldsteden naast New York, Parijs en Tokio. Het zijn bekende bestemmingen voor vele miljoenen toeristen ieder jaar. De hoofdstad van Engeland is authentiek, traditioneel en ook hip en modern. Wanneer je voor het eerst naar Londen gaat moet je natuurlijk een foto van de Big Ben maken en de Times. De Big Ben is bijna 100 meter hoog (96) en een ware eyecatcher. Ook het grote reuzenrad met de naam London Eye mag je niet missen. Daarnaast heb je natuurlijk nog Buckingham Palace en de vele gezellige Engelse pubs. Winkelen kun je in Oxford Street en aan Regen Street. Iets wat je ook moet doen. Het is heerlijk om ervan te genieten.

Hoe ga je naar Londen?

Er zijn volop mogelijkheden om in Londen te komen. Je kunt natuurlijk met het vliegtuig gaan. Het is echter ook mogelijk om met een ferry naar Engeland te gaan of met je eigen auto. Er zijn zoveel mogelijkheden om in Engeland en Londen te komen. De hele reis op zichzelf kan al de moeite waard zijn. Het is natuurlijk wat afhankelijk van het weer. Het is echter nooit te voorspellen wanneer het regen of de zon schijnt. Weet, dat ze in Engeland aan de andere kant van de weg rijden.

De Engelse pond

Wanneer je naar Londen gaat is het belangrijk om de Engelse pond mee te nemen. Het is het officiële betaalmiddel in Londen en Engeland. Engelse ponden kun je via GWK Travelex bestellen, tegenwoordig kan dat online. Ook kun je bij jouw bank vragen of ze euro’s kunnen wisselen voor Engelse ponden.

 

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *