Een dagje weg naar de dierentuin

Nederland kent veel leuke dierentuinen welke allemaal de moeite waard zijn om zeker eens een keer te bezoeken. Je kunt hierbij denken aan de grote dierentuinen in Nederland zoals de Apenheul, Wildlands, Beekse Bergen en het Dolfinarium. Maar wist je dat er ook veel kleine dierentuinen in Nederland te vinden zijn welke erg leuk zijn om eens te bezoeken? Ze zijn dan wat kleiner, maar vaak veel persoonlijker en rustiger om doorheen te wandelen. Zo kun je een kijkje nemen bij Taman Indonesia of neem eens een kijkje bij Best ZOO. Dit zijn een tweetal wat kleinere dierentuinen welke erg leuk zijn.

Dagje dierentuin met korting

Veel dierentuinen geven aardig wat korting op de entreekaarten, alleen moet je net weten waar je deze korting kunt vinden op het internet. Wil je graag alle dierentuin kortingen overzichtelijk bij elkaar zien? Neem dan eens een kijken op Kortingkaartjes Dierentuin. Hier zie je per dierentuin alle kortingen overzichtelijk op een rij staan en kun je direct je korting pakken. Je krijgt meestal al een erg leuke korting als je online bij een dierentuin je entreekaarten koopt, maar er zijn aardig wat dagdeals online te vinden waardoor jij nog meer korting kunt pakken! De kortingen die je krijgt bij de dierentuin zelf zijn vaak rond de één of twee euro per entreekaart.

Dierentuinen met slecht en mooi weer bezoeken

Er zijn dierentuin je het hele jaar door kunt bezoeken zoals Beekse Bergen of SEALIFE. Dit omdat ze overdekt zijn of je in je eigen auto door het dierenpark heen kunt rijden. Sommige dierentuinen zijn in de wintermaanden gesloten zoals de Apenheul of het Dolfinarium. Deze gaan meestal weer op rond enige maart. Zoals je ziet is er genoeg keuze uit dierentuinen in Nederland welke je kunt bezoeken als je een gezellig dagje uit wilt. Vergeet niet om je dierentuin korting hier te pakken voordat jullie gaan!

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *